sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

SINGAPORE IN PICS


Tän postauksen kanssa vähän kesti, sillä hostperhe ja koulun alku on pitänyt mut hyvin kiireisenä täällä Australian päässä. Tässä kuitenkin muutamia kuvia meidän mahtavalta Singaporen lomalta muiden suomalaisten vaihtareiden kanssa. Upea kaupunki, huippu säät ja paras seura, todellakin. I already miss you guys!! Singaporen välipysäkki teki kyllä hyvää, sillä en ole saapumispäivää lukuunottamatta kärsinyt minkäänlaisesta jetlagistä ja muista suomalaisvaihtareista muodostui ikäänkuin väliaikainen perhe. Taas sai itkeä lentokentällä ihanien ihmisten hyvästelemistä. Musta kuitenkin tuntuu, että tullaan ainakin Sydneyyn lentäneiden vaihtareiden kanssa tapaamaan vielä vaihtovuoden aikana. 

Lentomatka meni hyvin, vaikka en oikein koneessa saanutkaan nukuttua. Yhteensä lentokoneessa tulikin istuttua lähemmäs 24 tuntia. Onneksi ei sentään yhteen putkeen! Ensimmäinen isäntäperheeni oli vastaanottamassa minua monien rotarien kanssa Sydneyn lentokentällä ja näin jo ensimmäisenä päivänäni Harbour Bridgen sekä Oopperatalon, sillä menimme suoraan lentokentältä hostsiskojeni synttäribrunssille Sydneyn keskustan lieppeille.

Oon asettunut mielestäni tänne jo tosi hyvin ja viihdyn hostperheen kanssa. Mun huonekin on tosi ihana. Koulun aloitin viime torstaina, joten ennen viikonloppua kerkesin viettämään siellä kaksi päivää. Meno on kyllä todella erilaista kuin Suomessa, mutta siitä sitten lisää ensi postauksessa!

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi, Singapore näyttää niin siistiltä!!! Mun veli oli siellä just puol vuotta yliopistovaihdossa, tuli pari kk sitten takas :)
  Nauti nyt kunnolla siellä!! Mä odottelen vieläkin niitä hemmetin perhetietoja ja lähtöpäivää.. turhauttaa niin paljon tää tietämättömyys >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tykkäsin kans! Ainoo vaan että ilmasto oli kuumuuden lisäks vielä älyttömän kostee, joten tuntu että ois astunu saunaan ainakun poistu sisätiloista tai bussista :D
   No voi pahus, eikö ne nyt muka vieläkään oo saanu niitä selville... Varmasti jo aika turhauttavaa! Noh mutta kyllä ne sieltä tulee ja säkin pääset pian matkaan. Nauti nyt täysillä kavereiden seurasta ja Suomen kesästä siihen asti :)

   Poista
 2. Ainiin ja tässä vielä mun blogi jos kiinnostaa seurailla! :)

  http://wanderlust-usa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton miten hienoja kuvia!! Ihan sairaan mahtavan näköistä siellä :-) Kaikki kuulostaa niin hyvältä!
  Mun lähtöpäivään on vielä ihan liikaa aikaa, oon niin kateellinen teille jotka ootte saaneet jo aloittaa seikkailunne...

  http://maailma-on-tehty-meita-varten.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) On kyllä hieno paikka. Nauti sääkin vielä täysin rinnoin Suomesta, kyllä se lähtö sieltä saapuu nopeemmin kuin huomaatkaan..

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)