keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Irtiotto Suomesta

Oltiin siis kesäloman alussa Sibelius-opiston kamariorkesterin kanssa soittoleirillä Etelä-Latviassa, Valmierassa. Lähdettiin perjantai aamuna aikaisin bussilla kohti Helsingin satamaa ja mentiin laivalla Tallinnaan, josta ajoimme noin 4 h Viron läpi Latviaan. Lähdin matkaan melko ennakkoluuloisena, sillä reissukohteena Latvia vaikutti oudolta, mutta koko reissu oli kyllä täysin positiivinen yllätys. Kuten jo totesin, hyvä sää ja seura nostavat kummasti tunnelmaa ja kaikkien mielialaa. Mulla oli ihana kesäfiilis koko reissun ajan. Antaa kuvien ja musiikin puhua puolestaan.Toivottavasti Australiasta löytyisi joku orkesteri yms johon voisin ottaa osaa ja jatkaa sen kautta sellon soittoa. Soittaminen on taito, joka katoaa nopeesti jos sitä ei tee säännöllisesti, joten olisi kiva päästä soittamaan Australiassakin. Hostmom lupaili jo tiedustella mulle selloa jostain, joten eiköhän tää tästä :) Juttelin tänään myös ekaa kertaa hostsiskolleni Reneelle Facebookin välityksellä. Ihana tunne, kun tietää, että vaikka lähden yksin ilman perhettäni matkaan on silti Australian päässäkin jo monta ihmistä odottamassa!

Laitan pian tulemaan postausta viisumin hankinnasta sekä pinssien teosta ja käyntikorteista, jotka saapuivat tänään postissa. Lähiviikkoina ei ole oikeastaan tapahtunut mitään erikoista. Perus Suomi arkeani, josta mä haluunkin nyt vielä nauttia kun vaan pystyn. Viikonloppuna kutsuu Summer Up -festarit!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kohta nähään ihanuus <333

  VastaaPoista
 2. G'day! :)

  Etköhän sinä jonkin bändin/orkesterin löydä, itse soitan koulun concert bandissa viulua, ja meillä on esityksiä silloin tällöin. Seuraavana taitaa olla tiedossa Catholic Schools Celebrate ensi kuussa. Jos kiinnostaa seurata mun puolessa välissä (!!!!! :O) olevaa Aussi-vaihtovuotta Tamworthissa, NSW:ssa, niin sinne pääsee

  easylivingwithme.blogspot.com

  Mukavia viimesiä päiviä Suomessa ennen Australian jäätävän kylmää talvea ;)

  Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cool hei! Kunpa mäkin löytäisin. Sun blogissa taidan muuten ollakin jo seuraajana :)
   Onneks vielä pari helle päivää jäljllä täällä Singaporen tropiikissa ennenkun täytyy palata taas kylmään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)