maanantai 14. heinäkuuta 2014

Lähtöfiilikset

Nyt on mun aika. Mun aika lähteä Suomesta perheen, kavereiden ja ystävien luota kohti uusia seikkailuja toisella puolen maapalloa. Hyvästelyt ovat olleet aika hirveitä ja viimeiselle illalle venyneet pakkailut ja niistä johtunut paniikkiahdistus eivät ainakaan helpottaneet asiaa :D Note to self: Älä ikinä jätä tälläsiä vikaan iltaan, vaan pakkaa ajoissa ja nauti täysillä viimesistä hetkistä rakkaiden kanssa.

Fiilikset ovat erittäin sekavat. Oon yhtäaikaa äärettömän onnellinen ja äärettömän surullinen. Toisella hetkellä nauran ja meinaan haljeta innosta ja taas toisella hetkellä pelkkä koiran tai itseasiassa minkä vaan ajatteleminen saa kyyneleet valumaan poskille. Heräsin parintunnin yöunien jälkeen vähän ennen neljää hirveään päänsärkyyn ja pahaanoloon. Ajattelin että lähtö on mulle piece of cake, mutta on tässäkin omat stressinsä. Autossa istuessa olo on kuitenkin aika helpottunut. Enään mun tarvitsee vain hypätä matkaan ja nauttia matkasta kohti mun unelmien vuotta.

Asioita ja ihmisiä oppii arvostaan ihan erilailla, kun niistä joutuu luopumaan. Mikään ei tunnu enää itsestään selvältä. Suomeakin oon alkanu arvostaan ihan erilailla ja katsomaan uusin silmin. On tää vaan hieno maa, vaikka vähän käpykylä onkin.

Kaikille tuleville vaihtareille haluisin sanoa, että nauttikaa niistä viimeisistä kuukausista, viikoista ja päivistä ja eläkää teijän Suomi elämää täysillä. Ne menee aivan älyttömän nopeasti ja ennenkun huomaattekaan ootte jo Helsinki-Vantaalla laukkujen kanssa, niinkun mä kohta.

Laukun painoksi tuli 27kg mikä oli suuri helpotus mulle. Tosiaan 30kg oli rajoitus, enkä minkäänlaisia välipunnituksia tehnyt. Palailen kuulumisiin ja pakkaus sekä viisumi ja pinssi juttuihin sitten Australian päässä.

Kirjoitan tätä postausta autossa matkalla lentokentälle samalla niiskutellen äitin, iskän, pikkuveljeni ja Saijan kanssa. Kohta ollaan perillä ja se on menoa sitten! 

10 kommenttia:

 1. Good luck mate and welcome to Straya! Mulla on tänään vaihtovuosi exactly puolessa välissä, huomisesta lähtien vähemmän päiviä jäljellä kuin mitä on ollut. Scary I would say! But this is how it goes ;) Toivotan tapahtumarikasta vaihtovuotta ja aurinkoisia päiviä Sydneyssä, mä olen täällä vain noin 400 km päässä Tamworthissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Sunnuntaina siellä :) Muaki pelottaa vähä ku tää aikatuntuu kuluvan kaikilla niin nopeesti, mutta ehkä koti-ikävän iskiessä se voi olla myös helpottava ajatus. Vielä semmoista ei kuitenkaan oo kerinny tulla täällä Singaporessa. Mukavaa vaihtovuoden toista puoliksata sullekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia, hyvin on mennyt ainakin tänne Singaporeen asti :)

   Poista
 3. Lottis aivan ihanaa matkaa ♥

  VastaaPoista
 4. Löysin vasta sun blogisi, ja vaikuttaa niin kivalta että liityin lukijaksi :)
  Uskon, että sun vaihtovuodestas tulee mahtava!:) Mulla oli viimevuonna lukiossa viikonmittanen leirikoulu Espanjassa ja mun puolesta ois voinu olla rutkasti pidempikin! Asuttiin perheissä ja jo siltä viikonajalta jäi ihanat muistot.♥ Toivotan sulle siis vaihtoa ja jään seurailemaan innolla blogiasi :)

  http://blinding-dream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! :) Tuo leirikoulu kuulostaa mahtavalta, onhan tää matkustamine aika ihanaa <3

   Poista
 5. Mitä veit tuliaisiksi Ausseihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut että oon ihan unohtanut vastata tähän! Suomesta mukanani raahasin siis marimekon patalappuja ja servettejä (kevyitä!), Fazerin suklaata, salmiakkia, muumimukin hostsiskolle, Suomi-palapelin, Tatun ja Patun Suomi-kirjan ja muumi keittiöpyyhkeitä. Lähinnä siis kaikke sekalaista Suomi tavaraa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)