perjantai 2. toukokuuta 2014

Lahden koulutuspäivä 26.4.

Matkavaimot
c Minttu
Kauan odotettu Lahden kaikkien kesä- ja vuosivaihtoon lähtevien koulutus on nyt ohi. Ihanat vaihtarikamut tavattu ja pakko sanoa että tuntui kuin olisi julkkiksia nähnyt :D Ollaan juteltu noin puoli vuotta WhatsApp-ryhmässä kaikesta maan ja taivaan väliltä ja nyt sitten kun vihdoin nähtiin livenä niin oli kyllä ihanaa!

Ohjelmassa oli mm. Rotexien eli vanhojen rotaryvaihtareiden esittäytyminen ja kertomuksia heidän kokemuksistaan sekä tietoa Rotex-toiminnasta. Sitten meille kerrottiin yleisesti vielä vaihtovuoden säännöistä, matkustamisesta ja terveyteen liittyistä asioista. Ohjelmassa oli myös vaihtaribleisereiden sovitusta ja kirjeenvaihtajan tunti, jossa meille kerrottiin lentoajankohdat ja Singaporen maaohjelma. Käytiin läpi myöskin viisumin hankinta prosessia, joka meillä Australiaan lähtevillä on aikas monimutkainen. Kirjeenvaihtajan tunnilla meitä pyydettiin tarkistamaan taululle ilmaantuvat s-postiosoitteemme ja niiden perään olikin laitettu meidän kaikkien piirinumerot!!!

Mun tuleva piiri on siis D9685

... eli Sydneyn pohjoispuoli
Olinkin jo elätellyt toiveita, että saisin lisätietoja tulevasta sijainnistani Lahden koulutuksessa, mutta tää tuli kyllä silti ihan puuntakaa. En vois olla iloisempi, koska Sydney on Australian isoin kaupunki ja hyvin todennäköisesti mun tuleva koti tulee olemaan max. 100 km päässä Sydneyn keskustasta. Ei paha ;)

Piirin D9685 klubit
Nyt vuorossa sitten vielä hostklubin ja perheiden sekä guarantee formin odottelua, jotta pääsen täyttelemään viisumihakemusta. Nyt tää kaikki alkaa taas tuntua niin todelliselta!

c joku :D
Lahden koulutuksen jälkeen mentiin vielä 14 hengen porukalla Trion Manhattaniin syömään. Taidettiin olla äänekkäin ruokailuseurue sitten vähään aikaan :D Näiden tyyppienkaa saa vaihdosta jauhaa vaikka 24/7 eikä kukaan kyllästy. Ruokailun jälkeen mentiin vielä kierteleen pienemmällä porukalla Lahden aurinkoiseen iltaan, ennenkun junat lähtivät takaisin kotikaupunkeihimme. 
Kiitoksia vielä huipusta päivästä kaikki ihanat!

c Jenna

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)