perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Tän postauksen piti eka olla osana tota edellistä, mutta venykin vähän niin aattelin laittaa sit erikseen :)

Kouluhommat painaa päälle jakson lopun lähestyessä, joten toisaalta hyvä ettei vaihtaririntamalla ole nyt mitään isompaa meneillään kuin tarkempien sijoitustietojen odottelu. Hiihtolomaa vietettiin perheen kanssa Itävallan Alpeilla Bad Gasteinissa lasketellen ja Münchenissä shoppailen. Ihana reissu! Rakastan Alppeja ja reissussa tuli samalla saksan kieltäkin treenattua. Ens talvena tulen tuskin lunta edes näkemään, joten oli kiva viettää tää hiihtoloma Alppien lumisissa maisemissa. Alla pari kuvaa Alpeilta.


Hiihtoloman jälkeisellä viikolla meillä oli asustamassa espanjalainen tyttö Bea Sevillasta kouluprojektin välityksellä. Viikko oli täynnä koulun järjetämää ohjelmaa HPK-JYP jääkiekkopelistä aina avantouintiin ja saunomiseen sekä Tampereen ja Iittalan reissuihin asti. Hauskaa oli ja muistuipahan 8. luokalla oppimiani espanjan ilmaisuja ja sanoja taas mieleeni. Koulultamme lähtee projektissa mukana olleet suomalaiset vastavuoroisesti viikoksi Sevillaan, mutta vasta lokakuussa, jolloin itse olen jo vaihdossa. Toisaalta harmi, koska sain muutamasta espanjalaisesta tosi hyviä kavereita ja olisi ihana nähdä heitä uudestaan. Sain jopa Bealta kutsun tulla heille viikoksi asumaan kesäkuun vikana vkoloppuna, mutta kun Ausseihin lähtöpäivä (joka näillä näkymin on 15.7.) olisi tuosta jo kahden viikon päästä, niin taitaa jäädä Espanjan reissu tällä kertaa väliin :( Mua alkoi jo osittain ihan ahdistamaan ajatus siitä, että en voi enää sopii mitään menoo tuon päivämäärän jälkeen, koska todennäköisesti oon sillon jo Australiassa. Yleensä mun kalenteri on täynnä menoo ja tapahtumii ainakin kuukaudeksi eteenpäin, joten tää on niin outo tunne ylipäätään.

Koulun penkillä en siis kahteen viikkoon istunut kuin muutaman oppitunnin ja tää viikko koulussa tuntu niin tuskaiselta, kun joutui taas kunnolla opiskelemaan ja olin aika pahasti jäljessä lähes jokaisessa aineessa. Lähdin kuitenkin vielä torstaina tyttöporukalla Sappeeseen laskettelemaan koulun kanssa, joten tätäkään viikkoa en kokonaan koulussa viettänyt. Millon musta on tullut näin sluiba :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)