perjantai 14. maaliskuuta 2014

Piiritietoja odotellessa...

Blogi on elellyt nyt hiljaiseloa kuten vaihtoasiatkin. Piiritietoja odotellaan ja oikeastaan mitään muuta aavistusta mulla ei sijainnista ole, kuin se että yhteyttä muhun maatietojen osalta otti Etelä- ja Itä-Australian kirjeenvaihtaja. Australia on kuitenkin lähes Euroopan kokoinen maa ja mun tietojen mukaan Itä-Australiaksi luetaan tuo koko itäinen rannikko.


Kutsu OB-koulutukseen tuli viimeviikolla ja ilmeisesti piiri 1390 koulutukset on jaettu kolmeen eri osaan, sillä koulutuksia on Lahdessa, Jyväskylässä ja Tampereella, joista jälkimmäiseen mulle tuli kutsu. Toisaalta harmi, koska olisin halunnut nähdä Meksikoon vaihtoon lähteviä Emmiä ja Saaraa ja ajateltiin tottakai että OB-koulutuksessa jo nähtäisiin, kun kuitenkin samaan piiriin kuulutaan. Toivottavasti nähtäisiin kuitenkin pian :* Mutta siis Tampereen koulutus järjestetään tän kuun 26. päivä ja Lahden kaikkien vaihtareitten koulutus sitten siitä tasan kuukauden päästä.


Yhtenä päivänä eksyin googlailemaan Australian rotarypiirejä ja älysin että noiden piirien perusteella voin ens vuonna löytää itteni hyvinkin myös vaikka Tasmaniasta. Tasmania on siis tuo saari Australian eteläpuolella, joka sijaitsee noin 200 km päässä mantereesta. Täällä oli Suomesta kuulemma joku vaihtari jo ollutkin. Myöskin Itä-Timor, Papua Uusi-Guinea ja Salomonsaaret kuuluvat Australian rotarypiireihin, mutta en kuitenkaan jaksa uskoa että vaihtareita sinne ensimmäisenä nakattaisiin :D Innolla odottelen piiritietoja ja saa sit nähä minne mua viedään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)