torstai 12. kesäkuuta 2014

KesäfiiliksiäViime torstaina Tampereen aussivaihtaritytöt Lilja ja Roosa-Olivia tulivat käymään Hämeenlinnassa ja vietettiin ihana päivä vaihtarijuttuja puhuen ja upeesta kesäsäästä nauttien. Paljon tuli käveltyä, kun meillä ei ollutkaan kyytiä Apparalta rautatieasemalle (noin 5km), mutta hyvässä säässä ja seurassa aika kului kuin siivillä ja ennenkun huomattiinkaan oltiin jo perillä. Vasta 5 rakkoa jaloissa paljasti kävellyn matkan ja huonot kengät. Tällä hetkellä lähtöön enää 33 päivää. Mulla on niin paljon luottavaisempi tunne koko vaihtoonlähdöstäkin, kun mulla on nyt jo kavereita, jotka on täysin samanlaisessa tilanteessa. Vaikka meijän aussikaupungit sijaitsee melko kaukana toisistaan, niin oon silti aika varma, että tullaan tapaan sielläkin päässä. Tuntuu kivalta kun on jo nyt porukka kenen kanssa odottaa tulevaa ja lähteä yhdessä matkaan. Ja Singaporen orientation campistä tulee jotain niin parasta!

Sain samaisena iltana myös s-postia kirjeenvaihtajaltani, joka oli ollut itse vierailulla Australiassa ja tavannut mun hostpiirin nuorisovaihtovastaavia. Paperityöt olivat kuulemma siellä päässä vielä vaiheessa, mutta pian pitäis siis tulla tarkempia tietoja, kuten hostklubia ja koulua. Sain myös suomenkieliset ohjeet viisumihakemuksen täyttöön, jota jo aiemmin ehdin kauhistella. No nyt ei tarvi siitäkään enää stressata. Muutenkin mun viisuminhaku on jo aikas hyvässä vaiheessa jo nyt, vaikka guarantee formi ei olekkaan vielä saapunut.


Tänään kävin esittäytymässä Vanajaveden rotaryklubin viikkokokouksessa ja sain mukaani klubin viirin Australian hostklubille vietäväksi sekä monet iloiset "Hyvää vaihtovuotta!" -toivotukset. Ilossa suin lähdinkin kokouksesta, sillä rotaryt olivat kaikki niin mukavia ja herttaisia ja lyhyt esiintymisenikin sujui improvisoiden aivan hyvin :)

Viime vkolopun vietin Latviassa Sibeliusopiston kamariorkesterin kanssa kansainvälisellä jousiorkesterileirillä ja oli kyllä huippu reissu! Säät suosivat ja seura oli jälleen kerran mahtavaa. Kuvia ja fiiliksiä reissusta erillisessä postauksessa pikapuoliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)