lauantai 1. helmikuuta 2014

OdotustaTässä mun pari viimesintä päivää tiiivistettynä. Toivotonta maatietojen odottelua, vaihtareiden WhatsApp-ryhmän totaalista sekoamista (suurin osa sai maatietonsa jo perjantaina), itkua ja naurua, koeviikon kanssa tuskailua, 17 v. synttäreiden viettoa matikan kirjan kanssa, Spotifyn kuuntelua (ei enää mainoksia! kiitos Saija :* ), lauantai-aamun matikan koe, josta vain toivon päässeeni läpi, tuskastumista ja jälleen s-postin epätoivoista päivittelyä...
Synttäreitäni juhlittiin jo etukäteen kaveriporukalla meillä tammikuun alkupuolella. Hurjaa ajatella, että ens synttärit tuun viettään jossain ihan muualla kuin Suomessa. Täytän siis 18 vuotta ulkomailla. How cool is that!Koeviikko sekä mitä todennäköisemmin maatietojenkin odotus jatkuu taas ensiviikolla. Onneks pahimmat eli bilsa 3, saksa 3 ja matikka 3 (geometria) kokeet on nyt ohi ja enään kemia 1 ja ruotsi 1, jotka on tuntunut ainakin ihan suht helpoilta kursseilta :) Sitten taas vähän helpottaa koulukiireet, kun alkaa uusi jakso. Ei ois kyllä huonompaan aikaan voinu sattua tää maatietojen julkistamisen ajoitus :D Sen verran voin kuitenkin jo varmaan todeta, että joko Kanadaan tai Ausseihin olen näillä näkymin menossa! Nimittäin Euroopan tai ainakin Saksan tiedot ovat jo tulleet, enkä edelleenkään ole sitä s-postia saanut. Apua!
Mutta jee, vihdoinkin edes jotain informaatiota tulevasta. Nimittäin OB-koulutusten (OB=outbound) päivät on julkaistu, siellä tavataan D1390 :* En malta odottaa! Ja tietysti Lahden koulutus kaikille Rotary vaihtareille sitten noiden jälkeen huhtikuussa. See you there guys!


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)